Zelfverdediging en vechtsporten worden strafbaar

Zelfverdediging en vechtsporten worden strafbaar

De staat Virginia, nu volledig gerund door echt krankzinnige Democraten, stelt een nieuwe wet voor die bekend staat als SB64 en die zal worden overgenomen door de door de Democraten geleide Senaat vanaf 8 januari 2020.


In de Amerikaanse staat Virginia is er een nieuwe wetsvoorstel die het strafbaar zou maken om alle vormen van vechtsporten uit te oefenen. Volgens de nieuwe wetsvoorstel zouden alle instructeurs van vechtsport scholen strafbaar worden als ze les geven.In het bijzonder, zegt de wet dat een persoon zich aan onwettige paramilitaire activiteit" (een klasse 5 misdrijf) schuldig maakt als die persoon:


"Verzamelt  met een of meer personen om te trainen met, te oefenen met of geïnstrueerd te worden in het gebruik van een vuurwapen, explosief of ontvlambaar apparaat of een techniek die personen kan verwonden of de dood kan veroorzaken...".


De term "techniek die personen kan verwonden of de dood kan veroorzaken" omvat alle vormen van vechtkunst en zelfverdedigingstraining, waaronder Krav Maga, BJJJ, boksen en andere contact vechtkunsten zoals Tae Kwon Do of Tai Chi.


Onder de voorgestelde wet zouden alle vormen van zelfverdedigingstraining - inclusief de training in elke vorm van een vechtsport beschouwd worden als "paramilitaire activiteit". Zelfs als de training bestaat uit privélessen met slechts één instructeur en één student. Dat komt omdat elke vorm van vechtsportopleiding vaardigheden oplevert die gebruikt kunnen worden om anderen letsel toe te brengen.


In feite, volgens de taal van de wet, enkel "één" persoon die dergelijke kunsten leert is een misdrijf, wat betekent dat het bekijken van een Krav Maga DVD een misdrijf zou zijn.


Originele artikel: https://www.newstarget.com/2019-11-27-tyranny-alert-virginia-to-outlaw-krav-maga-brazilian-jiu-jitsi-kickboxing-firearms-instruction-sb64.html


Wetsvoorstel pagina: https://legiscan.com/VA/text/SB64/id/2070814