Rijschool Driving4All meldt nieuwe rijles locaties voor studenten

Rijschool Driving4All meldt nieuwe rijles locaties voor studenten

Delft, 27-12-2019


Vandaag meldt de bekende rijschool Driving4All uit Delft dat ze per direct studenten uit andere locaties gaan aannemen. Het bedrijf gaat uitbreiden met zeven nieuwe locaties waaronder; Berkel en Rodenrijs, Rotterdam, Zoetermeer, Bleiswijk, Honselersdijk, Schiedam en Vlaardingen.


Driving4All in Zoetermeer


Driving4All staat bekend als een van de rijscholen met de meest geslaagde studenten in de regio Delft en dit heeft ertoe bijgedragen dat studenten uit andere regio's ook bij Driving4All les willen nemen. Als je in Zoetermeer rijlessen wilt volgen kan dat via voorgaande link. Meer lezen over Zoetermeer.


Waarom Driving4All?


Redenen genoeg volgens de eigenaar:  • Als een van de leiders in ons veld hebben wij al honderden studenten begeleid in het succesvol behalen van hun rijbewijs. Uit ons meest recente poll blijkt dat 96% van onze studenten rijschool Driving4All zou aanraden bij hun vrienden en familie.

  • Onze auto’s zijn van de hoogste kwaliteit die regelmatig gecontroleerd worden om voor te zorgen dat jij veilig en comfortabel rijdt.

  • Wij geloven in onze lokale helden, dus je hebt altijd een instructeur bij jou in de buurt die de wegen goed kent zodat jij straks zorgeloos kan slagen voor je rijexamen.

  • Wil je in de avond of in het weekeind lessen nemen? Geen probleem! Wij hanteren flexibele lestijden, zodat het in je drukke werkweek past.

  • Van onze instructeurs krijg je de begeleiding en ondersteuning die jij nodig hebt. Wij passen onze methode aan jouw behoeftes.Wij vinden dat iedereen op zijn eigen manier en snelheid leert. Er bestaat geen standaardpakket daarvoor. Iedere leerling is uniek, daarom kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. Wij willen dat jij voorbereid de weg op gaat met alle middelen die jij nodig hebt voor iedere situatie.Leer vandaag nog rijden als de beste bij Driving4All!


Rijlessen


Wij nemen geen risico’s met jouw veiligheid. Schrijf je vandaag nog in bij een betrouwbare rijschool die jouw veiligheid op nummer één zet. Klaar voor je vrijheid op de weg naar succes? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Voor meer informatieDriving4All


Phone: 015 45 50 528

Url: https://driving4all.nl

cash, credit card, invoice

 


Van der Maareltuinen 3

Delft, Zuid Holland 2614 KN


logo
priceRange: $$$

KVK Nummer: 27380068


IBAN: NL08ABNA0573032378


BIC: ABNANL2A