Militairen zeggen dat ze zullen uittreden als het leger het COVID-19 vaccin voorschrijft volgens Amerikaans Congreslid

Militairen zeggen dat ze zullen uittreden als het leger het COVID-19 vaccin voorschrijft volgens Amerikaans Congreslid

Thomas Massie (R-Ky.) zei dat hij van sommige leden van het Amerikaanse leger te horen had gekregen dat ze zouden opstappen als de strijdkrachten een COVID-19-vaccin verplicht zouden stellen, nadat in een rapport werd beweerd dat het legerhoofdkwartier commandanten had verteld dat ze zich moesten voorbereiden op verplichte vaccinaties in september."Ik ben benaderd door leden van onze vrijwillige militairen die zeggen dat ze zullen uittreden als het COVID-vaccin verplicht wordt opgelegd. Ik heb HR 3860 geïntroduceerd om elke verplichte eis te verbieden dat een lid van de strijdkrachten een vaccinatie tegen COVID-19 krijgt. Het heeft nu 24 sponsors," -  schreef Massie op Twitter. Meer details gaf hij niet.Het is niet duidelijk hoe de dienstleden zouden kunnen stoppen of hoeveel er dat zouden proberen. Zodra een lid zich bij zijn eerste standplaats meldt, is deze verplicht in dienst van de strijdkrachten te blijven. Als een militair zonder toestemming vertrekt, kan hij worden aangemerkt als afwezig zonder verlof.


De Republikeinse wetgever verwees naar een verslag dat in het weekend door de Army Times werd gepubliceerd en waarin een uitvoerend bevel van het hoofdkwartier van het Department of the Army werd beschreven dat commando's voorbereid moeten zijn om de COVID-19-vaccins al vanaf 1 september toe te dienen. Deze datum is afhankelijk van het moment waarop de Food and Drug Administration (FDA) zijn volledige goedkeuring geeft aan de vaccins.


The Army Times meldde dat het de richtlijn, HQDA EXORD 225-21, COVID-19 Steady State, in handen had gekregen."Commandanten zullen COVID-19-vaccinatieoperaties voortzetten en zich voorbereiden op een richtlijn om COVID-19-vaccinatie voor dienstleden te verplichten [op of rond] 01 september 2021, in afwachting van volledige FDA-licentieverlening. Commando's zullen bereid zijn om een backbrief te geven over de vaccinatiestatus van militairen en de weg naar afronding zodra het vaccin is gemandateerd," zo luidt de richtlijn.Een EXORD is een richtlijn van de president aan de minister van Defensie om een militaire operatie uit te voeren. Het ministerie van Defensie en het Amerikaanse leger hebben niet gereageerd op een verzoek om commentaar voor de pers tijd."We geven geen commentaar op uitgelekte documenten," vertelde een woordvoerder van het Amerikaanse leger aan de Army Times, en merkte op dat "het vaccin nog steeds vrijwillig is."


"Als we door [het Ministerie van Defensie] worden opgedragen om onze houding te veranderen, zijn we bereid om dat te doen."Op 5 juli merkte Massie op dat zijn Twitter post "het doelwit" was van "wetenschap-analfabete, militair-hatende, boze blauwe [vinkje]" gebruikers op Twitter."Er zijn geen op gezondheidsresultaten gebaseerde studies die enig voordeel aantonen van het vaccin voor degenen die al COVID hebben gehad," schreef hij.Het congreslid wees ook op een eind juni gepubliceerde studie van het ministerie van Defensie waaruit bleek dat bij een groter aantal militairen die het vaccin kregen, hartontstekingen optraden dan verwacht.


Artsen van het Amerikaanse leger, de marine en de luchtmacht vonden 23 gevallen van myocarditis, een soort hartontsteking, bij voorheen gezonde mannen. Zij ontwikkelden de aandoening binnen vier dagen na het krijgen van het vaccin, zo bleek uit een studie gepubliceerd in JAMA Cardiology.


De studie komt weken nadat het panel van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention een hoger percentage hartontstekingen had vastgesteld nadat mRNA-vaccins waren toegediend. Het agentschap en andere gezondheidsfunctionarissen hebben echter gezegd dat de voordelen van het vaccin groter zijn dan de risico's.


De vraag blijft natuurlijk, voor wie zijn de vaccinatie voordelen groter? Voor de pharmaceutische bedrijven of voor de nieuwe slachtoffers?


Volgens de Liberty Sentinel heeft McCullough, een van 's werelds topdeskundigen op het gebied van COVID-19, het publiek gewaarschuwd voor de dodelijke gevolgen van het gebruik van het vaccin in een interview met het tijdschrift The New American. McCullough verklaarde dat er reeds duizenden doden zijn gerapporteerd als gevolg van het toedienen van de vaccins. Desondanks gaat de Amerikaanse regering door met haar massale vaccinatieprogramma.


In onderstaande video kunt U zelf volgen wat deze wetenschapper te zeggen heeft over vaccinatie. (Video in het Engels)Bron: TheEpochTimes