Jager sterft nadat het hert dat hij schoot hem aanviel

Jager sterft nadat het hert dat hij schoot hem aanviel

Een jager uit Arkansas stierf nadat hij was aangevallen door een hert dat hij net had neergeschoten. CNN zegt de 66 jarigen man verondersteld wordt gedood te zijn tijdens een jacht. De politie trof de man met punctuurwonden van herten gewei op zijn lichaam.


De man had plannen gemaakt om samen met zijn neefje het hertenlichaam in het veld te villen.


Toen de man door zijn neef gevonden werd was hij nog steeds alert en pratend. Hij kon zelfs zijn vrouw bellen.Nochtans stierf hij tegen de tijd dat de paramedici hem naar het ziekenhuis konden brengen, volgens de Arkansas Game and Fish Commission.De commissie is er niet zeker van dat het gewei de officiële oorzaak van zijn dood was. Er word verondersteld dat hij ook door een hartaanval of een andere medische kwestie kwam te overlijden.Verwondingen als gevolg van gewonde herten zijn niet ongewoon, zei Corp. Joe Dale Purdom van de Game and Fish Commission.


Purdom vertelt CNN dat jagers soms gewonde herten benaderen in de waan dat de hert al dood is met het gevolg dat de jager gewond raakt. Purdom zei dat het over het algemeen een goede jachtpraktijk is om 15 tot 30 minuten te wachten voordat je een hert nadert om er zeker van te zijn dat het dier dood is.Origineel artikel: https://wset.com/news/nation-world/arkansas-hunter-dies-after-deer-he-shot-attacks-him