Het is weer eens winter in Nederland

Het is weer eens winter in Nederland

Wij hebben de sneeuw in langere tijd al niet meer gezien. In andere delen van de wereld nog wel, zoals the 2 live feeds onderaan laten zien. De eerste is Central Memorial Park in Calagry, Canada. 


Central Memorial Park is een park gelegen in de Beltline-wijk in het centrum van Calgary. Soms aangeduid als Central Park of als Memorial Park, het gebied is de thuisbasis van de Memorial Park Library, een ruiterstandbeeld van Russell Lambert Boyle, en een cenotaaf. De voormalige veteranenziekenhuis van Kolonel Belcher werd gevestigd over 4de straat SW aan het Westen, nu de plaats van het Centrum van Sheldon M. Chumir.


De tweede is de Semmering Ski Resort, gelegen in Austria.De live webcam van het Semmering Ski Resort toont u het oudste Europese skigebied, geopend voor het winterseizoen van december tot half april. Met een van de beste verlichtingssystemen in Europa, biedt het enkele kilometers aan pistes voor nachtelijke, dag- en wedstrijdskiën. En als er geen sneeuw ligt, is dit nog steeds een geweldige plek om te wandelen en te fietsen.


De stad Semmering, in de deelstaat Niederösterreich, die bekend staat om haar 1.000 meter boven de zeespiegel, was meerdere malen gastheer van de wereldkampioenschappen alpineskiën. Dit wintersportgebied, omgeven door de natuur, is ook in de zomermaanden zeer geliefd voor recreatieve sporten en is het perfecte stille toevluchtsoord voor kunstenaars. De Semmering Railway werd in 1854 geopend en werd in 2005 door de UNESCO op de werelderfgoedlijst geplaatst vanwege het spectaculaire wilde en romantische landschap.