Baby Yoda Poppen Leegen je portemonnee en kunnen de oorzaak zijn van nachtmerries...

Baby Yoda Poppen Leegen je portemonnee en kunnen de oorzaak zijn van nachtmerries...

Iedereen is op zoek naar een goede deal, vooral rond de Amerikaanse zogeheten "Black Friday" en het begin van het vakantiewinkelseizoen. Maar wees voorzichtig. Sommige aanbiedingen zijn het niet waard. Sommige deals kunnen de Kerst totaal verpesten voor Uw kinderen.


Met de lancering van Disney+ en het debuut van The Mandalorian is er één nieuw personage dat net op tijd voor de Kerst schreeuwt om te worden verhandeld. Als je de show hebt gezien, weet je wie ik bedoel.


Disney heeft Baby Yoda (bij gebrek aan een betere naam) nog niet in de winkels gekregen, dus hebben sommige ondernemende individuen de zaak in eigen hand genomen. Het klinkt als een goed idee: bootleg Baby Yoda's zullen zeker geld maken op de zwarte markt of op het donkere web of ergens in een donker steegje, en het is Disney's schuld dat ze niet voorbereid waren op de vraag van het publiek.


Baby Yoda was een sensatie - kijk maar naar de memes op internet! - sinds hij zijn debuut maakte aan het einde van de eerste aflevering van The Mandalorian, moesten ze weten wat ze hadden.


Nou, dat deden ze niet, en ze lieten de deur open voor anderen om net op tijd voor de kersttijd op de gelegenheid te springen. Helaas waren die anderen zo bezorgd over het al dan niet kunnen, dat ze niet stil bleven staan bij de vraag of ze wel of niet moesten nadenken.


Dit is NIET de pop die u zoekt.


Originele artikel: TheDad