Avatar 2: James Cameron onthult eerste blik op Pandora

Avatar 2: James Cameron onthult eerste blik op Pandora

De officiële Twitter-pagina van Avatar deelde het concept kunst en beloofde fans de kans om nieuwe delen van Pandora te verkennen.


Avatar-fans krijgen een eerste blik op Pandora's nieuwe beelden van het vervolg van de hitfilm. De frisse conceptkunst voor het fantasie-avontuur van James Cameron werd gedeeld op de officiële Avatar Twitter-pagina.


Na'vi's rijdende banshees over Pandora zijn te zien in een van de beelden
De beelden toonden vier locaties op Pandora, waaronder één met zwevende rotsen en een andere met vliegende banshees in de richting van een rotsachtige uitloper van bomen.


grote manen op Pandora


Na'vi zijn in alle beelden te zien, en grote manen zweven in de lucht.
Zwevende rotsen komen in een ander beeld voor. Pic: Avatar 2. Foto: Avatar 2: Disney/20th Century Fox


De post bood de fans een " voorproefje van wat er gaat komen ", veelbelovend: "In de Avatar-sequels keer je niet alleen terug naar Pandora, maar verken je ook nieuwe delen van de wereld".


Beelden van een strakke, zwarte elektrische conceptauto geïnspireerd op de film werden ook gedeeld op de feed. Grote manen domineren de meerderheid van de skylines. Pic: Avatar 2. Foto: Avatar 2: Disney/20th Century Fox


Het is ontworpen door Daimler-Benz en maakt gebruik van een volledig recyclebare organische batterij in plaats van fossiele brandstoffen. Aangezien het een conceptvoertuig is, zal het niet beschikbaar zijn voor het publiek.


De Mercedes-Benz Vision AVTR conceptauto, geïnspireerd op de Avatar-film. Pic: Twitter/@MercedesBenz
De Mercedes-Benz Vision AVTR conceptauto, geïnspireerd op de Avatar-film. Pic: Twitter/@MercedesBenz


Het is 10 jaar geleden dat de originele Avatar-film werd uitgebracht, wat zowel een succes was aan de kassa als bij de critici. Het was de hoogst scorende film aller tijden, totdat hij door Avengers van de bovenste plank werd geslagen: Endgame vorig jaar.


James Cameron heeft gezegd dat hij vier Avatar opvolgers heeft gepland...


Cameron heeft eerder gezegd dat de baanbrekende aard van de onderwater motion-capture technologie de schuld is van de vertraging in de opvolging van films in de franchise.


De directeur heeft gezegd dat hij vier vervolgfilms in totaal plant, die met tussenpozen van twee jaar worden vrijgegeven.