Artsen maken mensen bewust van behandeling met Ivermectine tegen COVID-19

Artsen maken mensen bewust van behandeling met Ivermectine tegen COVID-19

In een poging om de pandemie te helpen beëindigen, hield een internationale coalitie van medische deskundigen zaterdag wereldwijde evenementen om het bewustzijn te verhogen over de effectiviteit van ivermectine als een behandeling voor COVID-19.


Organisatoren van de World Ivermectin Day zeggen dat artsen en voorstanders van het goedkope FDA-goedgekeurde geneesmiddel gratis online en publieke evenementen zullen organiseren in meer dan een dozijn landen.


Twee non-profitorganisaties - Front Line COVID-19 Critical Care (FLCCC) Alliance en de British Ivermectin Recommendation Development (BIRD) groep - die campagne hebben gevoerd voor het off-label gebruik van ivermectine om COVID-19 te voorkomen en te behandelen, zeggen dat de focus van het evenement is om meer mensen te laten weten dat het antiparasitaire geneesmiddel COVID-19 kan behandelen, mogelijk de pandemie kan beëindigen, en de angst voor het CCP-virus (Chinese Communistische Partij) kan helpen wegnemen."We hebben een ongelooflijk positieve en opbeurende boodschap te delen: ivermectine behandelt en voorkomt COVID en het is de sleutel tot het ontgrendelen van de nooit eindigende cyclus van pandemie pieken en persoonlijke beperkingen en zal helpen economieën weer op gang te brengen,"zei Dr. Tess Lawrie, mede-oprichter van de BIRD groep in een persbericht.


Lawrie is ook co-auteur van een peer-reviewed meta-analyse studie gepubliceerd in het American Journal of Therapeutics waarin werd vastgesteld dat ivermectine effectief is tegen COVID-19, de ziekte die wordt veroorzaakt door het CCP-virus. Lawrie en haar team concludeerden met een matig betrouwbaarheidsniveau dat ivermectine het risico op overlijden met gemiddeld 62 procent verminderde, met een 95 procent betrouwbaarheidsinterval van 0,19-0,73, vooral wanneer het in een vroeg stadium werd voorgeschreven.


FLCCC Alliance heeft ook een eigen onderzoek uitgevoerd van 18 gerandomiseerde gecontroleerde trials over COVID-19 behandeling met ivermectine. Zij vonden "grote, statistisch aanzienlijke verminderingen in sterfte, tijd tot klinisch herstel, en tijd tot virale klaring." De auteurs zeiden ook dat studies over de preventie van COVID-19 aanzienlijk verminderde risico's op de ziekte meldingen bij regelmatig gebruik van het geneesmiddel.


Leden van de FLCCC Alliance hebben verschillende protocollen ontwikkeld voor de preventie en vroege behandeling van COVID-19, in plaats van patiënten te laten wachten tot ze een ernstige ziekte ontwikkelen om in het ziekenhuis behandeld te worden. Deze behandelingsprotocollen, waaronder één voor de behandeling van lange COVID, worden wereldwijd gebruikt.


Het huidige standaardprotocol voor COVID-19 positieve patiënten is om thuis te isoleren, uitdroging te vermijden, te rusten en vrij verkrijgbare geneesmiddelen te nemen tegen koorts, hoofdpijn, hoest en lichaamspijn.


Volgens bijgewerkte richtlijnen van de National Institutes of Health (NIH), wordt patiënten met mild tot matig COVID-19 en die een hoog risico lopen op ziekteprogressie, aangeraden een monoklonaal antilichaam te nemen als ziekenhuisopname of extra zuurstof niet nodig is.


Ondanks bewijs dat aantoont dat ivermectine alle stadia van COVID-19 kan behandelen en sterfte en ziekenhuisopname kan verminderen als gevolg van zijn antivirale en ontstekingsremmende eigenschappen, heeft de FDA het gebruik ervan niet goedgekeurd, zeggende dat het geneesmiddel geen antiviraal middel is. De federale regelgever heeft een waarschuwing doen uitgaan dat mensen geen ivermectine moeten nemen dat voor paarden is bedoeld, omdat de grotere doses schadelijk kunnen zijn voor mensen.


De NIH heeft zijn neutrale standpunt over het gebruik van ivermectine voor de behandeling van COVID-19 niet gewijzigd, terwijl de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) het gebruik van het geneesmiddel niet aanbeveelt, behalve in een klinische studie. Beide organisaties voeren aan dat er onvoldoende gegevens zijn om geen aanbeveling te doen.


Ongekende censuur


Online discussies over ivermectine hebben te maken gehad met een ongekende mate van onderdrukking, waarbij artsen beweren dat hun video's worden verwijderd of hun LinkedIn-accounts worden gesloten. Lawrie zei dat ze censuur heeft ervaren met haar werk over ivermectine en beweerde dat haar video's over het geneesmiddel zijn verwijderd en berichten op sociale media zijn gecensureerd.


"Ik heb veel censuur ervaren sinds ik werk ben gaan doen aan ivermectine (nooit eerder)," vertelde Lawrie via e-mail aan The Epoch Times. "Ik heb mijn post van mijn gepubliceerde peer-reviewed wetenschappelijk manuscript van LinkedIn laten verwijderen."


Ze zei ook dat veel mensen haar hebben laten weten dat hun accounts zouden worden beperkt of gecensureerd "als ze het werk plaatsen dat mijn bedrijf heeft geproduceerd over ivermectine of interviews die ik heb gedaan."


LinkedIn heeft niet geantwoord op een verzoek om commentaar.


Dr. Mobeen Syed, chief executive officer van Drbeen Corp, een online medische opleiding, zei dat YouTube drie van zijn video's over ivermectine binnen 24 uur had verwijderd."


[Derde] boek verbrand in 24 uur. @Youtube @TeamYouTube blijven boeken verbranden," zei Syed op 11 juli op Twitter. "Deze video was belangrijk om mensen veilig te houden die ivermectine gebruiken, ongeacht wat YouTube vindt."


YouTube heeft niet geantwoord op het verzoek van The Epoch Times om opheldering over welke voorwaarden Syed's video's hadden geschonden.


Ivermectine is niet het enige onderwerp dat wordt onderdrukt of geblokkeerd door Big Tech bedrijven. Berichten in de sociale media over de theorie van het lablek dat het CCP-virus ontsnapt is uit een laboratorium in Wuhan, China, en informatie die ingaat tegen het verhaal over de veiligheid en werkzaamheid van het COVID-19 vaccin zijn ook gecensureerd.


Persvoorlichter Jen Psaki van het Witte Huis stelde tijdens een briefing van het Witte Huis voor om mensen te verbannen van alle sociale media-platforms als ze verkeerde informatie online plaatsen over COVID-19-vaccins, bewerende dat dit soort informatie "ertoe leidt dat mensen het vaccin niet nemen". Psaki's suggestie heeft wijdverbreide afkeuring getrokken.


Ongeacht de onderdrukking van ivermectine over de hele wereld, hebben mensen unieke manieren gevonden om de informatie naar buiten te brengen. In Manitoba, Canada, zijn op sociale media grasborden verschenen met de eenvoudige boodschap: "Ivermectine behandelt COVID-19", samen met de FLCCC-website.


 Leden van de FLCCC Alliance zeiden in een antwoord op een e-mail dat zij ondanks de censuur door zouden gaan met hun missie om ivermectine goedgekeurd te krijgen voor COVID-19."Dank u voor uw e-mail. Het opgeven van onze missie is geen [een] optie. Ja, het is een hel geweest. Maar zoals Winston Churchill ooit zei: 'Als je door een hel gaat, ga dan door'. Dus als we jullie hier moeten achterlaten, begrijpen we dat. Maar we zullen verder marcheren. Jullie leven is zo belangrijk," zei de nonprofit eerder deze maand.