21 Bridges

21 Bridges

Een jonge Andre Davis woont de begrafenis van zijn vader bij, die tijdens zijn dienst werd vermoord. Jaren later wordt Andre een succesvolle wetshandhaver die voor de NYPD werkt, die meer dan 8 criminelen het loodje heeft laten leggen. Op een nacht krijgen twee kleine criminelen en voormalige oorlogsveteranen Michael Trujillo en Ray Jackson een job om een wijnmakerij te plunderen en enkele kilo's cocaïne te stelen.


De overval gaat mis als ze zich realiseren dat er meer cocaïne is dan ze verwachtten en politieagenten toevallig op de locatie annkomen. Ze worden gedwongen tot een schietpartij waarbij Ray de agenten neerschiet. Michael kastijdt Ray voor de dood van de agenten. De zaak wordt aan Andre Davis toegewezen. Worstelend met de gedachte van zijn overleden politieagent vader, heeft Davis een reputatie verdiend als jager en moordenaar van "cop killers". Davis zelf beweert dat alle 8 gedode criminelen uit zelfverdediging was en zich ongemakkelijk voelt met het label.


Narcoticadetective Frankie Burns wordt aangewezen als Davis' partner. Davis en Burns komen in conflict met FBI-agenten Butchco en Dugan, die de zaak proberen over te nemen. Met de aarzelende goedkeuring van de locoburgemeester, de FBI, en het hoofd van het politiebureau, kapitein McKenna, vraagt Davis om Manhattan op te sluiten, hoewel ze slechts tot 5:00 uur 's morgens de tijd hebben om de criminelen te pakken.


Nu op de vlucht dwingen Ray en Michael hun contactpersoon, Bush, om hun handler over te halen voor een grotere deel in ruil zodat ze hun identiteit kunnen veranderen voor hun ontsnapping. Ze krijgen meer geld en hun fixer, Adi, geeft hen nieuwe identiteiten en vertelt hen om de volgende ochtend naar Miami te vertrekken. Davis en Burns slagen erin om Ray, Michael en Bush te identificeren in het resulterende onderzoek. Bush wordt neergeschoten door Butchco en Dugan als ze er als eerste zijn.


Hieronder volgt de trailer: